Liity arvoiseesi seuraan

”Cloudpermit on huomattavan iso Clojure-projekti”

– Lasse, Software Developer, Cloudpermitilla 10 kk

”Domain ei saa olla sietämättömän kuivaa – meillä se on ihan ok”

– Harri, Software Developer, Cloudpermitilla 1,5 vuotta

”Olen rakastunut Clojureen”

– Jussi, Software Developer, Cloudpermitilla 3 vuotta

10

vuotta

3

maata

350 000

käyttäjää
Hae meille
Jos huomattavan suuri Clojure-tuotekehitysprojekti kiinnostaa sinuakin, etsimme nyt uusia tiimikavereita Helsinkiin ja Tampereelle.

5 ohjelmistokehittäjää rakentamaan SaaS-tuoteperhettä Clojurella

Cloudpermit on rakennetun ympäristön sähköisten palveluiden pioneeri Suomessa ja Pohjois-Amerikassa. Olemme ennen kaikkea ohjelmistoyritys, jonka tuotteilla on yli 350 000 käyttäjää kolmessa maassa. Ohjelmistomme on rakennettu vuodesta 2013 lähtien Clojurella. Olemme myös ylpeitä hyvin suunnitellusta ohjelmistoarkkitehtuuristamme, joka mahdollistaa yhdestä linjasta skaalautuvan koodaamisen.

Itseohjautuvassa kehitystiimissämme on 10 taitavaa ja motivoitunutta ohjelmistokehittäjää. Tyytyväisten asiakkaiden ja liiketoiminnan kasvun myötä rekrytoimme useita uusia ohjelmistokehittäjiä aloittamaan työt joustavasti elokuussa tai loppuvuoden aikana.

Mitä arkeesi kuuluu meillä?

Tiimin yhteisenä tavoitteena on kehittää tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden ja loppukäyttäjien tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Meillä pääset hyvin nopeasti devaamaan hands-on, joten jo ensimmäisen kuukauden aikana saat varmasti omaa koodia tuotantoon asti! Eli:

  • Kaikkien palveluidemme ja softatuotteidemme suunnittelu, kehitys ja ylläpito
  • Muiden kehittäjien koodin katselmointi ja hyvien testien kirjoittaminen
  • Kiinnostuksen mukaan esim. toiminnan kehittäminen, rekrytointi, mentorointi, sparraus, perehdyttäminen jne.
  • Full-stack, backend, frontend – pääset tekemään kaikkea, mutta on täysin ok olla kiinnostunut enemmän yhdestä kuin toisesta
  • Teknologiastackistamme löytyvät tietysti Clojure ja Clojurescript ja lisäksi mm. Datomic, Elasticsearch, MongoDB ja GCP

Tiimissämme jokainen on lisäksi vuorollaan päivystävänä sheriffinä, jonka tehtävänä on sprintin ajan pääasiassa ratkoa asiakasrajapinnasta tulleita tuotanto-ongelmia, korjata bugeja ja toimia teknisenä tukena.

Mitä etsimme?

Ihannetapauksessa sinulla on jo kokemusta Clojuren käytöstä tai sinulla on vahva halu valloittaa se ja rakentaa uutta urapolkua oppimalla jotain uutta. Meille voi tulla joko kokeneena Clojure-kehittäjänä tai oppimaan Clojurea esim. Java-taustalla.

Ymmärrystä ketterän tuotekehityksen periaatteiden eri osa-alueista ja kokemusta korkealaatuisten responsiivisten ja saavutettavien web-ohjelmistojen luomisesta.

Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Yrityksen kulttuuri

Cloudpermitin työympäristö on rento ja lämmin, mutta ammattimainen. Työskentelemme mielellämme tiiminä ongelmien ratkaisemiseksi. Juhlistamme onnistumisia yhdessä, olivat ne sitten yhteisiä tai henkilökohtaisia. Devaustiimimme koostuu erilaisilla taustoilla tulevista osaajista, joita kaikkia yhdistää kiinnostus korkealaatuiseen ohjelmistokehitykseen tiivistä tiimityötä tekemällä. Samoilla toimistoilla työskentelee lisäksi muita Cloudpermitin työntekijöitä, joten kuulet myös myynnin ja asiakkaiden kokemuksia tuotteiden käytettävyydestä ja hyödyllisyydestä.

Hakuohjeet

Hae tehtävää oheisen hakulomakkeen kautta tai vapaamuotoisella hakemuksella ottamalla yhteys tiiminvetäjäämme Markukseen:

markus.rauhala@cloudpermit.com
040 732 0881

Hakuaika tehtävään päättyy 30.5.
Työhaastattelut pyritään järjestämään touko-kesäkuussa ennen juhannusta ja aloitus uudessa työssä joustavasti kesälomien jälkeen elo-syyskuussa. Haastatteluiden aikana pääset tutustumaan uusiin työkavereihisi ja kysymään sinua mahdollisesti askarruttavista asioista.

Lähetä hakemus

We accept PDF, DOC, DOCX, JPG and PNG files.
Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meillä pakettiin kuuluu

Kilpailukykyinen palkka hyvillä eduilla

Innovatiivinen ja mukava tiimi ympärilläsi

Läpinäkyvä ja kannustava johto

Mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä ammatillisesti

Joustava työ- ja vapaa-ajan tasapaino

Mahdollisuus valita etä- tai toimipaikkatyöpaikkasi (Helsinki tai Tampere)

Cloudpermit on kotimainen pilvipohjaisten SaaS-palvelujen asiantuntija ja Clojure-tuotetalo

Cloudpermit on kehittänyt maailman johtavan ja jatkuvasti kehittyvän asiointipalvelun rakennetun ympäristön lupien hakemiseen. Suomessa Lupapisteenä tunnetulla tuotteella on pitkä historia, ja sitä käyttää yli 70 % Suomen kunnista. Palvelu on lisäksi merkittävä kansainvälinen vientituote, jonka käyttäjämäärä on vahvassa kasvussa Yhdysvalloissa ja koko Pohjois-Amerikassa. Cloudpermitin tavoitteena on tehostaa rakennettuun ympäristöön liittyviä prosesseja ja mahdollistaa hyvä yhteistyö eri toimijoiden välillä, aika- ja paikkariippumattomasti. Älykkäällä pilvipohjaisella teknologiallaan Cloudpermit tarjoaa viranomaisille, yhteisöille ja kansalaisille mahdollisuuden digitaalisten lupapalveluiden tehokkaaseen hyödyntämiseen.